07 August 2011

Nur Hasyira Salsabila

Assalammualaiukm wbt.

Mood happy sebab dapat tahu anak buah yang ketiga sudah keluar dari hospital dan kini berada di kampung. Semalam aku sekeluarga dan mak ngah sekeluarga berbuka puasa di kampung. So, dapatlah jumpa budak kicik yang chumel macam aku ni.

Nur Hasyira Salsabila binti Mohd Hafizan. Sedap tak? Panggil syira. Ni ada beberapa  gambar minah kicik ni. Hehehe. Geram...

main lidah pula kicik

malam semalam

hari ke 5


lepas kacau kicik tidur

Actually rindu yang lagi dua tu, Athirah dan Irdina. Tapi, masing-masing ada hal. So, tak dapatlah jumpa.

Semalam waktu aku sampai kampung, kicik tidur lagi. Pastu waktu kitorang berbuka kicik bangun. Lepas aku solat maghrib, kicik tidur balik. Tak boleh main dengan dia. Huhu. :(

So, aku kacau lah dia tidur. Bila aku pegang je kaki dia, dia kuarkan air liur berbelon. Aww..chumelnya..

Sampai tak pergi solat terawih semata-mata nak tunggu kicik bangun. Dapat dukung dia bila dia nangis dan cium dia puas-puas sebelum balik semalam. Wangi. Tapi, puuttttt...kentut da..Haha. Syira kasi hadiah kat mak yong. Hehe.

Dengan rasminya, mak yong dah ada 3 anak buah mulai 28 Julai 2011 haritu. Aww...rasa macam dah tua pulak. Haha. Apa-apapun, anak buah akan jadi 4 pada November akan datang. Yippi..!!

Sekian sahaja cerita dari mak yong yang gembira. Salam.

*lesung pipit kicik dalam wooo...jeles i...*

2 comments:

A'an said...

Wahaa kicik.

Cik Fazira Chumel said...

ya kicik ma...sekarang kicik tak lama lagi beso...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...