24 July 2011

Alhamdulillah..!!

Assalammualaikum wbt.

Kurang mood untuk menaip. Emosi sedikit terganggu.

Aku baru perasan follower aku dah 3 angka. Haha. Baru dalam beberapa saat tadi perasan. Alhamdulillah..!!



Terima Kasih kepada :

1. Allah SWT yang mencurahkan idea yang bernas ni, otak yang boleh berfikir dan waras serta mata yang larat untuk menghadap skrin laptop.

2. Follower yang follow aku. Naikkan bilangannya tu kan. Tanpa anda siapalah saya. *skema*

3. Semac Blogging Community (SBC) dengan segala tunjuk ajar, nasihat, kutukan, sokongan untuk aku terus berblogging ni walaupun kadang2 semangat hilang. 5 orang penting. Thanks ya..!! :))
4. Papa dan mama, sebab bagi kakak guna laptop ini tanpa henti 24/7. And to papa, thanks sebab sanggup sambungkan bayaran bil broadband ni. Hehe. Maaf sebab tak bekerja. Tanam anggur tak berbuah.

5. Diri sendiri sebab sentiasa support diri sendiri. *haha..ayat orang gila*

Sekarang blog aku dah tua dah. Sudah berusia 1 tahun, 4 bulan, 4 minggu.


*haha.aku suka ada taecyeon dan junho*

Last, go acik ucuk.!! Sekian. Salam.

6 comments:

Kucing Serius. said...

Alolololo. Hahaa. Congratsss! :D

Cik Fazira Chumel said...

ape yg alolololo..okay..thanks.. thanks byk2 sebab tunjuk ajar.. :))

A'an said...

congrats :D

Mior Syabab said...

Tahniah bhaii. pejam celik pejam celik dah naik. keras betol usaha kau. haha :D

Cik Fazira Chumel said...

hahha...di mana ada kemahuan di situ ada highway :DD

NA_SR said...

tahniah... =)
sy yg dah lamo berblog ni, x smpai 3 angka pon..hahahahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...