30 September 2011

Gambar Je...

Assalammualaikum wbt.

Sebelum ni cerita tanpa gambar kan? Kali ni nak tunjuk gambar je. Boleh? Tapi by caption lah. Okay, so, anda-anda semua boleh faham gambar-gambar yang aku tunjuk ni.


Tu dia..Student Centre UMP Pekan

Kolej Kediaman 5, Blok G.

Library UMP Pekan, belakang ada tasik untuk berkayak

Classmate..!! Program Jejak Gemilang.

Housemate..sorang tak ade. :(

Bangga dengan bas UMP walaupun gelap gelita.

4 orang pertama minggu MINDS.
Roommate terchenta, Fatihah..!!

Classmate, Fifi Amin. Rapat woo ngan dia. Gila nak mampus..!!

Apa yang aku rasa sekarang ialah bahagia sebab adanya orang-orang macam ni dalam hidup aku. Tak lupa juga pada papa dan mama and the uppest, ALLAH SWT...

Pada semua kawan-kawan saya walau dimana pun, di facebook ke, di SK Seksyen 20 ke, di SRAI 19 ke, di SBPI Selandar ke, di Kolej Matrikulasi Selangor ke, di SeMac Blogging Community ke, Blogger-blogger ke, Universiti Malaysia Pahang ke, Kampus Pekan ke, Kampus Gambang ke dan mahupun dimana anda mengenali saya, ini untuk anda semua...!! Friends Forever..!!




Sekian dari saya seorang yang menghargai persahabatan. Salam. :)

4 comments:

RinsyaRyc said...

untunglaa...best ke kat sana... ?

-nak pi masuk U tapi bapak tak bagi... dia suruh pi masuk maktab.. hehehhehe--


http://bulatmata.blogspot.com/

Nightroad said...

time ni la kita still dapat lagi lepak2x ngn member... hargainya... nnt dh msuk alam pekerjaan, nk jumpa member pun payah...ha3

han eba said...

selamat berusaha dan berjaya :)

Anonymous said...

akak course apa?sy dapat sini jugak..junior

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...