06 January 2012

200th Follower

Assalammualaikum wbt.

Yeay..!! Tunggu punya tunggu follower ke 200 tak muncul-muncul jugak. 3 hari jugak aku tunggu, dan akhirnya...ku dapat..yeah..!! Malas nak promote sangat blog ni sebab tak ada apa-apa pun. Just suka-suka je. Dan kalau ada yang rasa tanggungjawab nak berkongsi apa-apa ilmu, aku kongsi lah. Hehe.

Okay, sempena follower yang 200 ni dah follow blog yang tak seberapa ni. Aku nak review sikit lah blog dia. Tadaaaa...ni blog Ainunul Khalilah..aikk..?? Adik dorm aku waktu kat SBPI Selandar, Melaka dulu. Haish. Mana dia dapat cekau blog aku ni. Penat aku main rahsia-rahsia. Ni dia Please be Happy.

Please be Happy..!!

1st review aku untuk blog orang. Haha. Okay, pertamanya, blog adik aku ni, boleh tahan la. Mencabar jugaj kewibawaan aku sebagai blogger. Dia masuk dunia blogging 2011 maybe. Aku tak tanya, tapi aku stalk blog dia. Menarik. Banyak motivation keatas dirinya. Mungkin, dia buat blog untuk suka-suka. Tapi aku suka cara dia berblogging. Banyak kisah dia, kawan-kawan dan family. Senang cerita, dia ni hanya nak cerita apa yang kena mengena dengan dia je. Haha.

Next, memandangkan dia dah berjaya follow akak dia ni, aku pon follow la dia. Dan insyaallah bakal follow sehingga bila-bila. Nak jugak dengar cerita pasal sekolah. Haha. Dia suka cerita pasal sekolah. Menarik perhatian aku untuk kembali ke sekolah. Haha.Rindu pulak rasanya pada adik-adik lain. :'(

Okay, sampai situ sahaja lah. Jika ada follower ke 300 aku review lah lagi. Jika ada lah. Jika tak ada, apa mahu buat. Redha je. Ayat tak boleh bla. Okay, sampai sini sahaja, blog review.

Sekian sahaja dari saya yang sedang rest daripada belajar calculus. Salam. :)

1 comment:

n.u.n.u.L :) said...

kak fara! baru jumpeee post ni! mekaseh kakk! windu akakkkk :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...